ماكاروني با سبزيجات [ February 24, 2008 ]
مواد لازم:
- ماكاروني 400 گرم
- گوشت چرخ كرده 150 گرم
- رب گوجه فرنگي 5/1 تا 2 قاشق غذاخوري
- سيب زميني 1 عدد متوسط
- هويج 2 عدد متوسط
- سير 4 پر
- فلفل دلمه اي 1 عدد متوسط
- پياز 2 عدد متوسط
- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- آبليمو 2 تا 3 قاشق غذاخوري
* طرز تهيه:
1- هويج را حلقه حلقه كرده در روغن سرخ كنيد.
2- فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.
3- سير را خلال كرده، همراه با پياز سرخ كنيد و مانند ماكاروني معمولي مايه گوشتي را تهيه نماييد.
4- هويج سرخ شده و فلفل دلمه را به مايه گوشتي اضافه كنيد و با آن مخلوط كرده، از روي حرارت برداريد.
5- ماكاروني را مانند ماكاروني با گوشت طبخ نماييد و از مايه گوشتي مخلوط با هويج و فلفل دلمه اي لاي آن بريزيد و دم كنيد.
نكته: به جاي فلفل مي توانيد از جعفري خرد كرده استفاده كنيد.
ماکارونی مخلوط(زمان پخت15دقیقه) [ February 24, 2008 ]
مواد لازم برای 4 نفر:
3 یک قاشق سوپخوری روغن زیتون – یک دوم فنجان پیاز خرد شده – 2 فنجان نخود فرنگی – 120 گرم گوشت کم چربی باریک خرد شده – 350 گرم ماکارونی یک چهارم فنجان جعفری – پنیر پیتزا یک چهارم فنجان- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و نمک و فلفل را با 1.5 ق .س روغن زیتون به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم شود. سپس نخود فرنگی را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر تفت دهید . سپس گوشت را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر تفت دهید . ماکارونی را آبکش کنید و با بقیه روغن زیتون، مخلوط گوشت ، 2 ق.س پنیر پیتزا و 2 ق.س جعفری مخلوط نمایید. پس از سرد شدن روی آنرا با بقیه پنیر تزئین نمایید.
ماكاروني با مرغ [ February 24, 2008 ]
مواد لازم:- ماكاروني 400 گرم- مرغ نصف سينه مرغ- سيب زميني 1 عدد بزرگ- پياز 2 عدد متوسط- رب 5/1 تا 2 قاشق غذاخوري- جعفري خرد شده 2/1 پيمانه- زعفران كمي- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم- آبليمو 2 يا 3 قاشق غذاخوري
* طرز تهيه:1- مرغ را با يك ليوان آب و يك عدد پياز و كمي زعفران بگذاريد بپزد تا آب آن به خوردش برود. سپس آن را ريش ريش كنيد.2- پياز را خلال كرده، با مقدار كمي روغن سرخ كنيد. به آن كمي زردچوبه زده، رب را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. به آن نمك و فلفل و آبليمو بزنيد و مرغ را همراه جعفري خرد شده به آن اضافه كرده، مواد را با هم مخلوط نموده و از روي حرارت برداريد.3- ماكاروني را همان طور كه در دستور تهيه ماكاروني با گوشت گفته شده آماده كنيد و به جاي مايه گوشتي از مايه مرغ لاي ماكاروني بدهيد و آن را دم كنيد.
لازانيا با قارچ [ February 24, 2008 ]
مواد لازم:- خمير لازانيا يك بسته- پنير پيتزاي رنده شده 100 گرم- قارچ 300 گرم- سس گوجه فرنگي تند 3 قاشق غذاخوري- كره 50 گرم
* طرز تهيه:1- قارچ را بشوييد و آن را به صورت عمودي برش زده در كره سرخ كنيد.2- خمير لازانيا را مانند لازانيا با گوشت آماده كنيد. ته قابلمه را چرب كنيد. يك رديف لازانيا روي آن چيده و روي آن را سس گوجه فرنگي تند بماليد و قارچ و پنير پيتزاي رنده شده را روي آن بريزيد. سپس يك رديف ديگر لازانيا روي آن قرار دهيد و مايه قارچ را روي آن بريزيد و به همين ترتيب ادامه دهيد تا خمير لازانيا تمام شود. روي خمير را با قارچ و پنير پيتزاي رنده شده و سس گوجه فرنگي بپوشانيد و كمي آب ته قابلمه بريزيد و آن را دم كنيد يا در فر مانند لازانيا با گوشت طبخ نماييد.نكته: لازانيا را مي توان به صورت لقمه اي هم تهيه كرد. در اين صورت روي هر خمير را با گوشت يا قارچ بپوشانيد و آن را لوله كرده و در كف قابلمه يا ظرف پيركس بچينيد و آن را طبخ نماييد.
لازانيا با گوشت [ February 24, 2008 ]
مواد لازم:- لازانيا 1 بسته- گوشت چرخ كرده 200 گرم- پنير پيتزا 100 گرم- پياز 2 عدد متوسط- رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري- نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم- آبليمو 2 تا 3 قاشق غذاخوري
* طرز تهيه:1- پياز را خلال كرده، با مقدار كمي روغن سرخ كنيد و به آن كمي زردچوبه بزنيد. سپس گوشت چرخ كرده را كه با پياز رنده شده كاملاً مخلوط كرده ايد به آن اضافه كنيد و آن را تفت دهيد تا آب گوشت كشيده شود. رب را همراه با نمك و فلفل و آبليمو به مايه گوشتي اضافه كنيد و ته فنجان آب روي آن بريزيد و بگذاريد مايه گوشتي بجوشد و به روغن بيفتد.2- خمير لازانيا را در ظرف نسبتاً بزرگ آب جوش كه به آن مقداري نمك و روغن مايع افزوده ايد، بريزيد و كمي زردچوبه به آن اضافه كنيد تا طعم و رنگ لازانيا بهتر شود. محتوي ظرف را به مدت 8 الي 10 دقيقه بگذاريد بجوشد تا خمير لازانيا نرم شود. سپس آب جوش را خالي كرده بجاي آن به تدريج آب سرد اضافه كنيد و اين عمل را 2 تا 3 بار تكرار كنيد، تا آب روي لازانيا سرد شود و خمير به هم نچسبد. 3- در يك ظرف پيركس كه كف آن را با كمي روغن آغشته كرده ايد، يك لايه خمير لازانيا قرار دهيد و روي آن مايه گوشتي و پنير پيتزاي رنده شده بريزيد. سپس يك رديف ديگر خمير قرار دهيد و روي آن مايه گوشتي و پنير پيتزا بريزيد. اين عمل را تكرار كنيد تا خمير لازانيا تمام شود. روي خمير مايه گوشتي و پنير پيتزاي رنده شده بريزيد و 4 يا 5 قاشق غذاخوري آب، كف ظرف بريزيد و درِ ظرف را گذاشته يا روي آن را با فويل آلومينيم بپوشانيد و 15 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتي گراد (350 درجه فانهايت) قرار داده، سپس درِ ظرف را برداشته و 15 دقيقه ديگر در همين دما قرار دهيد تا روي آن كمي برشته شود. خوراك لازانيا را با ظرف سر سفره بياوريد و با كارد آن را برش بزنيد.نكته: خوراك لازانيا را مي توان به صورت دم كرده در قابلمه نچسب هم تهيه كرد.
رولت گوشت چرخ كرده [ February 24, 2008 ]
مواد لازم:- گوشت چرخ كرده 200 گرم- پياز 1 عدد متوسط- زرشك 2 قاشق غذاخوري- جعفري 1 پيمانه- تخم مرغ 2 عدد- رب 1 قاشق غذاخوري- نمك و فلفل به مقدار لازم
* طرز تهيه:1- گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده و نمك و فلفل كاملاً مخلوط كنيد.سپس يك ورقه كاغذ روغني (پلاستيك) روي ميز بيندازيد و گوشت را روي كاغذ پهن كنيد. به ترتيبي كه شكل مستطيل پيدا كند و قطر آن 5/1 سانتيمتر شود.2- زرشك را با مقداري كره كمي تفت دهيد. سپس جعفري را به آن اضافه كنيد و كمي تفت داده تا جعفري نرم شود.3- تخم مرغها را به صورت نيمرو درست كنيد.4- روي مايه گوشت به ترتيب زرشك و جعفري و نيمرو قرار دهيد و آن را لوله كنيد و در تابه تفلون با روغن سرخ كنيد.- رب گوجه فرنگي را با يك استكان آب و نمك و فلفل به صورت سس در آورده و بگذاريد، بجوشد. آنگاه آهسته رولت را در آن قرار دهيد و درِ آن را بگذاريد تا با حرارت ملايم بپزد و سس آن غليظ شود.نكته (1): مي توانيد از هويج خلال شده كه در روغن كاملاً سرخ كرده ايد براي وسط رولت استفاده كنيد.نكته (2): مي توانيد به جاي تخم مرغ نيمرو، تخم مرغ را آب پز كنيد و روي مايه گوشت بچينيد و آن را لوله كنيد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر