نوع صبحانه تعيين کننده نشاط يا کسالت فرد [ March 12, 2008 ]
نوع صبحانه تعيين کننده نشاط يا کسالت فرد در طول روز است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - خانواده
يک متخصص تغذيه تاكيد كرد: نوع صبحانه مصرفي فرد، در ميزان نشاط، انرژي و يا کسالت وي در طي روز تاثير بسزايي دارد.
دکتر جعفر بهزاد با بيان اين مطلب به خبرنگار «بهداشت و درمان» ايسنا واحد علوم پزشکي ايران گفت: افرادي که در هنگام صرف صبحانه، طبق عادات معمول عموم تنها به مصرف مقداري چاي شيرين، نان و پنير مي پردازند بايد در درازمدت منتظر انواع بيماريها باشند که در رأس آنها چاقي قرار دارد.
وي ادامه داد: صبحانهاي که در آن فقط از مواد غذايي چاق کننده يا همان هيدراتهاي کربن استفاده شده باشد، علاوه بر چاقي به سرعت انرژي فرد را به پايان خواهد رساند و موجب کسالت وي در ساعات بعدازظهر و عصر ميشود.
دکتر بهزاد با اشاره به لزوم مصرف برخي انواع پروتئين در زمان صرف صبحانه خاطرنشان کرد: وجود مقداري پروتئين مانند شير و تخممرغ در کنار کربوهيدراتها در سفره صبحانه باعث ميشود فرد در مدت زمان طولانيتري احساس نشاط کند؛ به علاوه از به هدر رفتن زود هنگام انرژي وي جلوگيري به عمل ميآيد.
وي در نهايت يادآور شد: اگر به اين غذاها يک ليوان آب ميوه، ترجيحا آب پرتقال طبيعي، نيز اضافه شود فرد کليه مواد مورد نياز خود را اعم از کربوهيدرات، پروتئين و ويتامين دريافت مي کند و در کنار آن سيستم ايمني بدن وي نيز به طور قابل توجهي قويتر ميشود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر