تلفن همراه باعث خارش پوست میشود
وقتی سر و کله یک جوش دردناک روی بخشی از پوست پیدا میشود، بعضیها به درمانهای خانگی میپردازند و بعضیها هم به متخصص پوست مراجعه میکنند، ولی مساله اصلی آن است که قبل از هر درمانی، باید بدانید که این جوش دقیقا چه نوع جوشی است و این مسئله فقط به وسیله یک متخصص پوست تشخیص داده می شود.
اغلب جوشهای پوستی، ظاهری مشابه یکدیگر دارند، بنابراین به همین سادگیها نمیتوان با مالیدن یک پماد خانگی، آنها را درمان کرد.
دکتر حسین طباطبایی، متخصص پوست و مو درباره انواع جوشها و راههای درمان آنها، نکات جالب و کلیدی را بیان می کنند.
آقای دکتر! چرا بعضیها پس از حرفزدن با تلفن همراه پوست گوش و صورتشان به خارش می افتد؟
اگر چنین تجربهای داشتهاید باید بگوییم که شما تنها کسی نیستید که دچار این مشکل شدهاید. به تازگی انجمن متخصصان پوست انگلستان هشدار داده است که استفاده طولانیمدت از تلفن همراه موجب بروز یک نوع حساسیت پوستی میشود. اغلب افراد عادت دارند که تلفن همراه را ساعتها در تماس با گوش و صورت خودشان نگه دارند و همین عادت باعث بروز جوشهایی در ناحیه تماس پوست با تلفن همراه میشود.
عامل اصل در بروز این گروه از جوشها، نیکل موجود در سطح صفحه شمارهگیر تلفنهای همراه است که برخی از افراد به آن حساسیت نشان میدهند و دچار جوش های پوستی خارش داری به نام «درماتیت تماسی» میشوند.
شاید اگر شما دچار چنین جوشهایی شده باشید و به پزشک مراجعه کرده باشید، در وهله اول پزشک تشخیص نداده باشد که علت آن تلفن همراه شما و مکالمه تلفنی طولانی مدت با آن است، ولی جالب است بدانید که محققان «مایوکلینیک» با بررسی 22 نوع گوشی مشهور و پرطرفدار در دنیا به این نتیجه رسیدند که 10 نوع از این گوشی ها، دارای نیکل در صفحه نمایش خود بوده اند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر